Kookcursussen

In 4 lessen leert u een aantal technieken en basisbereidingen, die u zelf kunt gebruiken bij diverse maaltijden of gerechten. Klik op meer informatie.
Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, 2 afsluitbare bakjes én het geld voor de ingrediënten (€ 15,00)

Vaak weten te weinig over vis bereiden en beginnen we er daarom maar niet aan.
Tijdens deze korte cursus maakt u beide avonden een voor- en hoofdgerecht met vis, waardoor u vis op verschillende manieren leert bereiden.
Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de 25 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

Één van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders blijft Griekenland, en niet in de laatste plaats vanwege de heerlijke Griekse keuken. De Griekse keuken is een typisch Mediterrane keuken. Veel gebruikte producten zijn olijfolie, kruiden, groenten, granen, wijn en vis wat zorgt voor hele specifieke smaken die heerlijk bij elkaar passen.
Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

Één van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders blijft Griekenland, en niet in de laatste plaats vanwege de heerlijke Griekse keuken. De Griekse keuken is een typisch Mediterrane keuken. Veel gebruikte producten zijn olijfolie, kruiden, groenten, granen, wijn en vis wat zorgt voor hele specifieke smaken die heerlijk bij elkaar passen.
Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

In 3 lessen (1 x per week) wordt u een aantal fijne kneepjes van het Italiaanse koken bijgebracht. Als u de basisprincipes van de Italiaanse keuken eenmaal kent, zet u met gemak een goede Italiaanse maaltijd op tafel. Na afloop van de les worden de die avonden bereide gerechten gezamenlijk genuttigd.
Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens 39 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

Tijdens deze sfeervolle workshop leert u diverse soorten wild (beetje afhankelijk van wat er verkrijgbaar is) bereiden. In ieder geval komen hertenbiefstuk en wild zwijn aan bod.

Tegenwoordig is er elke week wel een nieuw foodfestival in de buurt met foodtrucks vanuit verschillende etnische achtergronden. Hoe leuk zou het zijn als je al deze heerlijke gerechten zoals Spring Rolls, Dumplings, Churros of Potato on a stick ook thuis zou kunnen maken?
Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje). Tijdens deze workshop leert u diverse amuses bereiden en leuk opmaken.
Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, 2 afsluitbare bakjes én het geld voor de ingrediënten (€ 15,00)

Tijdens deze workshop leert u een aantal heerlijke zoete Franse gebakjes maken.
Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, 2 afsluitbare bakjes én het geld voor de ingrediënten (€ 15,00)

In twee lessen leert u een feestelijk buffet samenstellen en bereiden. De eerste les de voorgerechtjes en desserts, de tweede les de hoofdgerechten.
Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de genoemde 26 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).