STRESSVRIJ KERSTDINER/KERSTWIJNEN

Course #: 7160

Vlak voor de feestdagen leert u een aantal zeer gemakkelijk te bereiden gerechten klaarmaken, die er fantastisch uitzien op de feestelijke tafel én heerlijk smaken. Bovendien leert u om t.b.v. het kerstdiner goede maar betaalbare wijnen op te sporen in supermarkt of wijnhandel en te combineren met de diverse soorten spijs. Zo komt u beslagen ten ijs bij het kerstdiner en andere culinaire gelegenheden. U zult uw gasten verbazen met prachtige gastronomische ervaringen! En dat alles zonder de gebruikelijke Kerststress!

In een workshop van 5 uur wordt een voor-, hoofd- en nagerecht gemaakt en tussendoor leert u de kneepjes van het combineren van wijn en spijs en krijgt u praktische tips voor het uitzoeken van wijnen, inclusief de supermarkten waar u ze kunt vinden.

De perfecte voorbereiding op geslaagde feestdagen!

Informatie over de docent(en):

Benno Gunsing en Roelof Weekhout hebben samen bijna 50 jaar gastronomische ervaring; Benno als chef en gastheer in de Nijmeegse horeca en Roelof als registervinoloog en docent wijn, bier en whisky aan diverse volksuniversiteiten in Nederland (Rotterdam, Papendrecht, Nijmegen en Arnhem). Samen maken ze van elke workshop een feestje van gezelligheid en culinair genot.

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is vol, u komt op de wachtlijst. Wij doen ons best om u alsnog te plaatsen.
  • Op vrijdag 8 december 2017 van 17:30 uur tot 22:30 uur
  • 1 workshop van 5 uur
  • Prijs: € 50,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
  • Docent: Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
  • Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de 25 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).
  • Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)