AMUSES

Course #: 7150

Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Tegenwoordig wordt dit vaak bij het plaatsnemen aan tafel in een restaurant aangeboden, maar oorspronkelijk is dit een klein hapje dat tussen de gangen door geserveerd wordt. Het woord amuse komt uit het Frans, en betekent letterlijk vermaak (voor de mond).

Tijdens deze workshop leert u diverse amuses bereiden en leuk opmaken.



Meer informatie: 
  • Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk
  • Op woensdag 6 december 2017 van 18:30 uur tot 22:00 uur
  • 1 workshop van 3,5 uur
  • Prijs: € 37,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
  • Docent: Dhr. P. (Piet) de Lange
  • Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én 13,- euro voor de ingrediënten (betalen aan de docent).
  • Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)