Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3110

SCHADUW SCHILDEREN

SCHADUW SCHILDEREN
Cursuscode: 3110

Een hip zwart-wit schilderij door jouzelf gemaakt! Wie wil dat nou niet, de blits maken met een trendy schilderij aan de muur? Wil jij een echte eyecatcher maken voor aan de muur in huis of op kantoor? Doe dan mee aan deze workshop. Een foto van een mooi object, zoals een gebouw, een plant, een auto, een gezicht, ga je in 2 lessen omtoveren tot een prachtig zwart-wit schilderij met eventueel een kleuraccent. In eenvoudige stappen leer je van de docent hoe je je object op doek tekent en hoe je dit vervolgens met kwasten en verf uitwerkt. Doordat het echt geschilderd is (in plaats van op doek geprint, wat je tegenwoordig vaak ziet), krijgt ieder werk een uniek karakter!

Voor aanvang van de cursus lever je digitaal 2 verschillende foto's aan van een object dat je wil schilderen. Liefst persoonlijke foto's maar het mogen ook foto's uit een tijdschrift zijn. Wij vertellen je van te voren waar de digitaal aangeleverde foto's aan dienen te voldoen.

De docent zorgt ervoor dat een van je foto's bewerkt wordt en daar ga je in de lessen mee aan aan de slag. We werken op doek van 40x40 cm.

Zaterdag 2 oktober 2021
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 41,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. L. (Liesbeth ) Verhoeven
10:00 - 12:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Liesbeth ) Verhoeven
L. (Liesbeth ) Verhoeven
www.liesbethverhoeven.nl