Inschrijven

 

HOE?
Op deze website door op de groene pijlen onder de cursus van uw keuze te klikken. U kunt ook eerst klikken op de onderste regel van de tekst voor meer informatie en vervolgens op de groene pijl klikken.

U komt vervolgens in een reserveringslijst. Als u nog meer cursussen wilt volgen gaat u terug en herhaalt alles bij de volgende cursus. Als u uw keus gemaakt heeft klikt u op de volgende groene pijl. Hier kunt u uw adresgegevens enz. invullen.

Mocht u er niet uitkomen bel ons dan: 078-6154764 of mail naar info@vupapendrecht.nl.

VERDERE INFORMATIE OVER HET INSCHRIJVEN:

De periode van inschrijving start vanaf het uitkomen van het programma in juni en loopt het hele jaar door.

Wie vroeg inschrijft (tijdens de Kijk- en Inschrijfdagen op 27, 28 en 29 juni) en direct betaalt krijgt 5 % korting op het cursusgeld. Wie pas later in het cursusseizoen wil beslissen, inschrijven en betalen kan dat gewoon doen. Alleen vervalt dan het recht op de korting en betaalt men het normale cursustarief.

De inschrijving sluit in principe 10 dagen voor aanvang van de cursus. Latere aanmeldingen kunnen alleen geaccepteerd worden als reeds besloten is dat de cursus doorgaat en indien het maximum aantal cursisten nog niet overschreden is. Als het laatste wel het geval is kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen.

U kunt zich aanmelden door:

  • persoonlijk langs te komen tijdens de Kijk- en Inschrijfdagen of gedurende de openingstijden van het secretariaat;
  • telefonisch contact op te nemen met het secretariaat (door de topdrukte in bepaalde periodes van het jaar zijn wij helaas soms slecht bereikbaar): 078-6154764;
  • het inschrijfformulier op de website www.vupapendrecht.nl in te vullen.

Uiterlijk tien dagen voor de geplande start van de cursus wordt besloten tot het wel/niet doorgaan.

Bij voldoende deelname ontvangt u 10 dagen voor de startdatum een schriftelijke bevestiging (e-mail), waarop staat op welke locatie u moet zijn en wat u mee moet nemen. Indien u nog niet contant betaald had wordt het cursusgeld d.m.v. uw machtiging vóór aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven.

Een eventuele annulering dient uiterlijk 14 dagen voor de startdatum bij ons binnen te zijn. 
Bij annulering na die tijd blijft u het cursusgeld verschuldigd.