Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3461

LEVENSVERHAAL SCHRIJVEN

LEVENSVERHAAL SCHRIJVEN
Cursuscode: 3461

Denkt u eraan om uw eigen levensverhaal op papier te zetten, of een deel daarvan, maar heeft u geen idee hoe u eraan moet beginnen? Schrijfster en redacteur Jet Hoogerwaard kan ermee helpen! Zij begeleidde onder andere tientallen auteurs bij het schrijven en uitbrengen van hun boek. Zij schrijft zelf verhalen voor het levensverhalentijdschrift Mijn Geheim én zij is de co-auteur van Schrijf je boek in 1 jaar, een boek vol met praktische schrijftips.

In een serie lessen geeft zij u als cursist praktische tips om met uw verhaal aan de slag te gaan en te blijven en diverse schrijfoefeningen zorgen ervoor dat uw schrijfvaardigheden snel zullen verbeteren. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke coaching bij het schrijven van uw verhaal en kunt u uw schrijfervaringen delen met uw medecursisten.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur, waarbij het eerste uur wordt gevuld met praktische tips en oefeningen, en het tweede uur besteed wordt aan zelf schrijven, onderling uitwisselen van ervaringen en desgewenst persoonlijke coaching.

 

 

 

Woensdag 12 mei 2021
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 115,00
Mw. J. (Jet) Hoogerwaard
14:00 - 16:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jet) Hoogerwaard
J. (Jet) Hoogerwaard
Jet is schrijfster van het boek "Schrijf je boek in een jaar" www.facebook.com/JETekst