Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5056

EFFECTIEF VERGADEREN

EFFECTIEF VERGADEREN
Cursuscode: 5056

In Nederland wordt veel vergaderd, dat heeft voordelen maar zeker ook nadelen. Vooral als de vergadering rommelig verloopt en geen duidelijke afronding heeft, lijkt een vergadering verspilde tijd te zijn. Voor effectief vergaderen is een aantal zaken van belang en zoals bij alles: een goede voorbereiding die levert een beter resultaat op.

Tijdens de eerste avond gaan we in op de rollen tijdens de vergadering en op de insteek van de verschillende typen overleg. Ook de vergaderagenda en uitnodiging komen ter sprake, omdat deze meehelpen aan een goede voorbereiding en op wat de deelnemers verwachten van het overleg.

Tijdens de tweede avond gaan we de verschillende rollen oefenen door daadwerkelijk te vergaderen. Aan het einde van de eerste avond maken we afspraken over wat we gaan bespreken tijdens de tweede avond, zodat je dit ook goed kunt voorbereiden.

Een samenvatting van de informatie, in de vorm van een mapje en de PowerPoint presentatie, ontvang je van de docent tegen een vergoeding van € 2,50.

Donderdag 14 januari 2021
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,50 plus € 2,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. (Anneke) Buuren
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
(Anneke) Buuren
(Anneke) Buuren